Ie Momi: Fa'ailoga Pusa Sa'o Uma

aso neiie fa'amoeia iai se mea mo tagata uma—pe o e su'eina se aulelei, mata'utia pe malosi.
Ua mamao tele mai le pa'epa'e masani.O nei aso, e foliga mai e manaʻo uma tagata fai matai ma faʻatau oloa i se faʻamalama e "pop" i luga o le fola o le potu faʻaaliga ma mai itulau o se upega tafaʻilagi.Pe o le lanu mata'imata ma tu'ueseese tuaoi po'o se fa'alelei, lalelei malu,ie fa'amoeo lo'o faia se fa'amatalaga.
Ma e le na o foliga ma lagona.O le tele o kamupani fa'atau oloa o lo'o ta'uta'u le manuia o le soifua maloloina ma le soifua manuia o a latou oloa, fa'apea fo'i fa'atinoga fa'atino e pei o tekinolosi fa'amalulu.

Siisii ​​luma
O le moega o aso nei e tatau ona faʻalelei, fai mai le au faʻatauina o ie faʻamaʻi, o loʻo vaʻavaʻai uma i lavalava ma meaafale mo musumusuga.
I ni nai tausaga ua mavae, o se moega i luga o le fola ua na o se moega.I aso nei, o se meafale.O moega uma i luga o le fola e matua ese lava i ona foliga.I aso ua mavae, o mea uma lava o se sami paʻepaʻe.I aso nei, ua matua ese lava.Fa'atasi ai ma tifiga pito i luga o le mafaufau, o le fa'aliliuina o lavalava e va'ava'ai mo moega.O se faiga ua manuia mo le kamupani i le tausaga talu ai.O tagata fa'atau o lo'o fa'agasolo atu i moega ma foliga fa'atusa, fai mai o se fa'avae pogisa ma le tuaoi pogisa e fa'apipi'i fa'atasi ma ni paneta fou.E manaʻo tagata faʻatau e faʻafetaui ma meaafale i totonu o lou fale, e fetaui ma le fola.Latou te le manaʻo i se pusa paʻepaʻe i totonu o lou potumoe.Latou te manana'o i se meaafale manaia tele

Mafanafana ma susulu
O le lanu o le ki.E ui o le tele o le le mautonu ma le leo malu o loʻo faʻateleina, o loʻo mataʻituina e tagata mamanu le lanu lanu i lavalava, teuteuga o fale ma isi vaega, ona faʻaliliuina lea i le ticking.

O se auala fou e fai ai mea
O masini fou ua sili atu ona foliga e mafai nai lo se isi lava taimi muamua.I lona faleoloa Deslee i le ISPA EXPO, na fa'aalia ai e BekaertDeslee ni mamanu lavelave, e aofia ai mamanu pei o le laceli, na mafai ona fa'aogaina i tekinolosi fou lalaga.
"O le manatu o le aumaia o tekinolosi lalagaina o le jacquard tuai e ala i se peleue fou o mea fou ma mamanu, e pei o se ata," o lana tala lea.O lo'o ofoina mai fo'i e Deslee le fa'aputuga a le Finesse fa'aoso-lalaga, o se lalaga maualuga fa'auiga e malu ma au'ili'ili.

Ua e maua le foliga
Si'i i luga o fuga o tausaga ua mavae.I aso nei, o mamanu ua tumu i tala faatino.O le tele o fa'atau ie mata'i o lo'o taula'i atu i autu fa'aonaponei, fa'aopoopo i le tele o mamanu fa'aleaganu'u.O isi manatu ta'uta'ua e aofia ai le la'ititi, faufale, ofu tane, ofu ta'aloga ma le lalolagi atoa.

E sili atu nai lo se pa'i malu
A'o fa'afeso'ota'i e nisi ie le fa'amafanafanaga, o isi e alalaga fa'atinoga, va'ava'ai atu i le ta'aloga afeleti e fai ma musumusuga mo a latou mamanu ma galuega.
A'o aga'i atu le fa'alapotopotoga o fa'amoe i fuafuaga fa'alesoifua maloloina e maua ai se moe lelei i le po, latou te manana'o i fa'ama'i e manava ma latou manana'o i fa'amalama e iai uiga fa'atinoga.


Taimi meli: Tes-29-2022